vrijdag 30 september 2011

Ga maar vast voor de brievenbus liggen!

Nou meiden, de boekjes zijn vanochtend op de bus gegaan dus jullie kunnen voor de brievenbus gaan liggen.
Hopelijk heeft iedereen haar boekje morgen zodat jullie kunnen gaan knutselen (als is het dit weekend eigenlijk natuurlijk veel te mooi weer om te knutselen).

Bij het boekje zit een brief met wat afspraken over het boekje. In de brief staat dat jullie in je eigen en in 4 andere boekjes gaan knutselen. Dat klopt niet helemaal, het is voor de ene groep in 4 en voor de andere groep in 5 boekjes. We hadden te weinig deelnemers voor drie groepjes dus het zijn er twee geworden. De indeling is als volgt:

Groep 1
Joelle
Renske
Hannah
Juul
Elvira
Mirthe

Groep 2
Julia
Kimberly
Jokèh
Paula
Luna

De adressen van de meiden uit je groepje en een lijstje met de verzenddata voor het boekje krijgen jullie een dezer dagen op het emailadres dat je hebt opgegeven. In elk geval hebben jullie nu tot 28 oktober de tijd om je eigen boekje op te leuken. En daarvan zien we natuurlijk heel graag foto's zodat we die hier kunnen posten.
Veel plezier meiden, hopelijk hebben jullie er net zoveel zin in als wij!

zaterdag 24 september 2011

Het is bijna zover!

Nog een week en dan gaan we jullie boekjes versturen! Wij hopen dat jullie er net zoveel zin in hebben als wij.
Op dit moment zijn er negen aanmeldingen dus er gaan sowieso twee groepjes van start. Mochten er zich de komende week nog mensen melden dan kan het zijn dat we òf de groepjes iets groter maken dan vier kinderen òf dat we gezellig nog een derde groep kunnen starten. We zullen het zien.
Jammer genoeg hebben we nog niet meer jongens gevonden die mee willen doen zodat we een jongensgroep kunnen starten maar ook zij mogen zich nog aanmelden!

vrijdag 16 september 2011

Gezocht, creatieve jongens!

Inmiddels hebben we, zoals jullie in het lijstje rechts kunnen zien al acht creatieve meiden die straks de Round Robin Notebook voor Kids uitdaging aangaan. Nu heeft Elvira een tweelingbroer, Luke en hij zou het keileuk vinden om ook mee te doen maar dan natuurlijk wel het liefst met een stel stoere knullen. Luke is zelf 8 jaar oud.
Dus mochten er creatieve jongens zijn die dat leuk vinden maar zich ook niet hebben gemeld omdat ze zoiets niet met meiden willen doen, laat het ons weten, dan gaan we ook een ronde speciaal voor coole boys opstarten.

donderdag 15 september 2011

Zeven deelnemers al!

Zonet is het lijstje met deelnemers even bijgewerkt, zeven gezellige meiden al, helemaal leuk!
Ook is er een lijstje aangemaakt met blogs van deelnemers, mocht je nu denken ik ga ook een blog maken, laat het ons dan even weten want we voegen je blog natuurlijk graag toe.
Verder hebben we achter de namen van de deelnemers even hun leeftijd vermeld. Mocht je hier toevallig nu lezen en graag mee willen doen maar bijvoorbeeld al 13 zijn, maakt niks uit, gewoon aanmelden hoor!

dinsdag 13 september 2011

Deelnemerslijstje en oudere kids.

Vanaf nu staan de deelnemers die zich definitief hebben gemeld (en hebben betaald) in het lijstje in de rechterkolom genoemd. Zo kun je vast een beetje zien hoeveel definitieve aanmeldingen we hebben. De tot nu toe aangemelde dames hebben geen van allen een blog maar mocht het zo zijn dat er zich mensen mèt blog aanmelden dan wordt die uiteraard als link verwerkt.
En mochten er van de meiden uit het nu gepubliceerde lijstje dames zijn die besluiten alsnog een blog te starten dan horen we dat natuurlijk graag en passen we je gegevens met alle liefde aan.

Verder is het zo dat we inmiddels ook een mailtje hebben gekregen van een dame van bijna 13 die het leuk lijkt mee te doen maar wel het liefst met leeftijdsgenoten. Dus mocht het zo zijn dat je al twaalf bent, of misschien 13 of 14 of zo en je wil graag meedoen, laat het ons weten, bij voldoende animo starten we dan gewoon ook een groepje voor jullie leeftijd, dat is geen enkel probleem!

maandag 12 september 2011

Maandag 12 september 2011

Zo, daar ben ik weer. Terug van een druk, maar gezellig weekend. En tja, van het weer wordt ik wederom weer eens niet vrolijk, regen vind ik zo vervelend; geen zonnetje vind ik jammer, maar regen, ahhhh! Vandaag even nog wat aandacht voor het Round Robin (Kids) Project!
Omdat er vast en zeker meer meiden mee willen doen dan wat we nu hebben, wil ik nog even de aandacht hierop vestigen! Want echt, het is zo leuk om mee te doen!


Omdat mijn boekjes al snel zijn doorgestuurd, zit ik nu dus een maandje ‘zonder’ en het afkicken begint nu al, ha ha. Tja, het was dus noodgedwongen, anders hadden Marielle en Yvonne nog wat vrolijke extra’s gehad in de vorm van tekeningen, stickers of andere ‘extra’s’, afkomstig van mijn twee prinsesjes thuis! Dit omdat Joelle en Aimee zelf ook nogal enthousiast zijn geworden en dolgraag hun creatieve kunsten ook willen vertonen!

Het is nu ook echt de perfecte tijd om dit te doen; de avonden worden langer en donkerder. Niets is dan leuker dan lekker te knutselen in je Round Robin boekje! Dat kan natuurlijk ook als je op de achtergrond de televisie aan hebt, Joelle en Aimee zijn blij als The Voice weer terug is, en ondertussen knutselen ze dan ook lekker door en dat is wel fijn, vind ik dan. Creatief bezig zijn werkt zo ontspannend! En het Round Robin Project werkt ook echt verslavend, geloof mij!

Ik hoop daarom dat er nog meer enthousiaste kids met het project willen meedoen! Geef je dus snel op bij Marielle of bij mij; des te eerder kun je beginnen met het knutselen en opleuken van je boekje!

zaterdag 10 september 2011

Vragen over een blog voor de kids

Via de mail kregen we vandaag de vraag of je, als je mee wilt doen met het round robin voor kids, ook een eigen blog moet hebben. Het antwoord is nee, dat hoeft niet (het mag natuurlijk wel!). We gebruiken deze blog straks voor de berichtjes over de rondreizende boekjes. Het is leuk als je af en toe wat foto's stuurt om een tipje van de sluier op te lichten en als je het leuk vindt om zelf een bericht voor op de blog te schrijven dan kun je dat mailen en dan zetten wij het er graag voor je op. Misschien een verhaaltje om je voor te stellen of een verhaal over hoe je het vindt om mee te doen. Alles mag, deze blog moet echt een blog voor alle deelnemers worden zeg maar.

Dus jongens en meiden zonder blog, gewoon aanmelden!

maandag 5 september 2011

De eerste aanmeldingen zijn binnen!

Inmiddels hebben zich al vier creative kids gemeld die het leuk vinden om mee te doen met het round robin notebook voor kids, helemaal leuk!
Ook krijgen we mailtjes van oudere meiden die het ook leuk zouden vinden om mee te doen maar die te oud zijn voor deze ronde. Mocht jij nou ook ouder zijn dan twaalf jaar en het jammer vinden dat je deze ronde dus niet mee kan doen laat het ons weten, bij voldoende animo willen we best kijken of we ook een boekje voor jullie groep kunnen laten draaien. Dan is het wellicht wel leuker om voor het grotere boekje te gaan waardoor de kosten wel iets hoger worden (€ 5,00). Maar dan heb je natuurlijk ook meer ruimte voor al je creatieve uitspattingen. We hebben nu reacties van meiden van 15 en 18 jaar dus mocht je ook interesse hebben, laat het ons weten via de mail op roundrobin_kids@hotmail.nl

donderdag 1 september 2011

Vanaf nu kun je je aanmelden

Omdat onze meiden aangestoken zijn door het round robin virus hebben wij bedacht dat het leuk zou zijn om ook voor de kids een round robin op te zetten. Via de site van het round robin notebook voor volwassenen is er al reclame voor gemaakt en de eerste vier aanmeldingen zijn inmiddels ontvangen. Maar er kunnen natuurlijk nog veel meer kinderen deelnemen want het zou heel leuk zijn als we meer groepjes tegelijk kunnen starten.
Als je bovenaan deze blog bij de tabbladen kijkt onder het tabje "wat is round robin voor kids?" krijg je op je scherm alle informatie.

 En om een beetje een beeld te krijgen van hoe zo'n boekje er dan uit kan komen te zien is het leuk om eens op de site van round robin notebook kijken, daar staan heel veel foto's van mooie kunstwerken.

We gaan nu starten met een ronde voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar, deze ronde zal 1 oktober gaan starten en je kunt je daar nu al voor opgeven via ons mailadres roundrobin_kids@hotmail.nl

Wij hopen in elk geval op veel aanmeldingen!